english English

Novosti

Održana Zimska škola Democratization and Reconciliation in the Western Balkans

Zimska škola Democratization and Reconciliation in the Western Balkans, u okviru Jean Monnet projekta, održala se na Sveučilištu u Dubrovniku od 10. do 15. veljače 2020. Sudionici Zimske škole bili su studenti iz Italije, Srbije, Bosne i Hercegovine i Srbije, i studenti Odjela za komunikologiju.

Tjedan karijera Sveučilišta u Dubrovniku

„Komu pripada budućnost?“ pitanje je koje smo postavili na nadolazećem Tjednu karijera, koji će se održati od 2. do 7. ožujka 2020., u organizaciji Službe za profesionalnu orijentaciju i savjetovanje studenata. Uz brojne radionice, predavanja i panele, posebno ističemo središnji događaj Tjedna karijera predavanje astronoma Korada Korlevića s temom „Komu pripada budućnost?“, koje će se održati 5. ožujka 2020., u 10 sati, na Odjelu za ekonomiju i poslovnu ekonomiju.

Svečane promocije prvostupnika i magistara struke

Svečane promocije završenih studenata preddiplomskih i diplomskih studija Sveučilišta u Dubrovniku upriličit će se u petak, 21. veljače 2020., u Hotelu Valamar Lacroma.

Novi znanstveno istraživački projekt - TRACE

Sveučilište u Dubrovniku partner je u znanstveno-istraživačkom projektu TRACE - Filogenetska rekonstrukcija korištenjem Gaussovih procesa. Riječ je o bilateralnom projektu koji financira Ministarstvo znanosti i obrazovanja a provodit će se dvije godine. Voditeljica projekta s UNIDU-a je izv. prof. dr. sc. Ivana Palunko iz LARIAT-a, a uz nju su u projekt uključeni još i Vicko Prkačin, mag. ing. el., Dinka Lale, dipl. ing, dr. sc. Domagoj Tolić i dr. sc. Rade Garić s Instituta za more i priobalje.

Održan seminar Komunikacijsko-prezentacijske vještine za nastavnike

Dr. sc. Nikša Sviličić, vanjski suradnik Odjela za komunikologiju, vlasnik poslovne škole Proactiva, održao je za nastavnike Sveučilišta u Dubrovniku seminar Komunikacijsko-prezentacijske vještine.

 

Tražilica
Pretražite sve elektroničke resurse knjižnica