english English

Novosti

Studentska anketa o kvaliteti nastavnih aktivnosti

Od 13. svibnja do 2. lipnja 2019. na Sveučilištu u Dubrovniku provodi se studentska anketa za vrednovanje kvalitete nastavnika i nastave. Pozivamo sve studente na ispunjavanje ove ankete koja traje svega nekoliko minuta s ciljem ocjene rada nastavnika na pojedinom predmetu.

Održan UNIDU sportski dan

UNIDU Alumni klub, zajedno sa Studentskim zborom i Udrugom ESN Dubrovnik, organizirali su  UNIDU sportski dan koji se održao 18. Svibnja 2019., na tri lokacije: Orsan (Jedriličarski klub), Sportska dvorana u Gospinom polju i Tenis centar Dubrovnik u Gospinom polju.

Debata studenata Odjela za komunikologiju

Debata studenata prve godine preddiplomskog studija Mediji i kultura društva, u okviru kolegija Uvod u političku znanost 2, nositelja prof. dr. sc. Pera Maldinija, s temom „Povećanje poreza na alkohol i cigarete – a i protiv“ održala se 15. svibnja 2019., u sveučilišnom Kampusu.

Sveučilište posjetio veleposlanik Republike Rumunjske u Republici Hrvatskoj

Rektor prof. dr. sc. Nikša Burum primio je veleposlanika Republike Rumunjske u Republici Hrvatskoj Nj. E. Constantina-Mihaila Grigoriea 13. svibnja u Rektoratu Sveučilišta u Dubrovniku. Razgovarali su o mogućnostima suradnje na različitim poljima znanosti i visokog obrazovanja.

Iva Oberan i Bruna Bilić studentske prvakinje Hrvatske u judu

Na Studentskom prvenstvu Hrvatske u judu, održanom u nedjelju, 12. Svibnja u Zagrebu, studentica studija Mediji i kultura društva Iva Oberan i Bruna Bilić osvojile su zlatnu medalju u svojim kategorijama.

 

Tražilica
Pretražite sve elektroničke resurse knjižnica