english English

Novosti

Studentski izbori – produljenje rokova

Odlukom o raspisivanju izbora za Skupštinu Studentskog zbora Sveučilišta u Dubrovniku, propisano je da će se Izbori za studentske predstavnike održati 23. studenoga 2017. , a da se  kandidature mogu podnijeti najkasnije do 13. studenoga 2017. Nakon isteka roka za podnošenje kandidatura utvrđeno je da na pojedinim Odjelima (Odjel za elektrotehniku i računarstvo, Odjel za akvakulturu i Odjel za umjetnost i restauraciju)  nije prijavljen dovoljan broj kandidata da bi se moglo pristupiti izborima, pa je donesena  odluka da se rok za podnošenje kandidatura produlji do 22. studenoga 2017., a da se izbori provedu 30. studenoga 2017.

Dr. sc. Mateo Milković izabran u počasno zvanje professora emeritusa

Dr. sc. Mateo Milković, prvi rektor Sveučilišta u Dubrovniku, koji je tu dužnost obavljao u dva mandata, izabran je na 144. sjednici Senata Sveučilišta u Dubrovniku u počasno zvanje professora emeritusa. Dr. sc. Mateo Milković, professor emeritus, pošao je u mirovinu s 1. listopada 2017., nakon približno 47 godina radnoga staža.

Studenti Sveučilišta posjetili Hrvatski sabor

Voditeljica Izaslanstva Hrvatskoga sabora u Parlamentarnoj skupštini Vijeća Europe Sanja Putica primila je danas studente Sveučilišta u Dubrovniku, koji su posjetili Hrvatski sabor.

Info radionica EU projekta CoRE

Info radionica EU projekta „Istraživanje i podizanje svijesti u prevenciji zaštite okoliša i uspostavljanje veće sigurnosti i mjera za zaštitu pomorskog dobra u prekograničnom području Republike Hrvatske i Crne Gore“ – CoREodržat će se u prostoru gornjeg amfiteatra Kampusa Sveučilišta u četvrtak, 9. studenoga 2017., od 9 i 30 sati.

Više o EU projektu CoRE može se pronaći na: http://www.projectcore.info/

 

Tražilica