english English

Novosti

Znanstveni rad prof. dr. sc. Martina Lazara obavljen u časopisu Automatica

Prof. dr. sc. Martin Lazar, znanstvenik na Odjelu za elektrotehniku i računarstvo i prorektor Sveučilišta, objavio je, u koautorstvu s J. Lohéacaem s Université de Lorraine, Francuska, znanstveni rad „Output controllability in a long-time horizon“ u ovomjesečnom broju časopisa Automatica.

COVID-19 – odvijanje nastave i rad Sveučilišta

Od 16. ožujka do daljnjega neće se izvoditi neposredna nastava na Sveučilištu u Dubrovniku. Prema uputama Ministarstva znanosti i obrazovanja, nastava će se izvoditi na daljinu, preko sustava Merlin, te na druge dostupne načine. Ako netko od studenata ima problem ili poteškoće u pristupu sustavu Merlin, može se javiti na sljedeći kontakt: ivana.zeljko@unidu.hr ili na broj mobitela: 0958086758. Međutim, studente upućujemo i da prate sve obavijesti o izvođenju nastave i druge obavijesti vezane uz situaciju s COVID-19.

COVID-19 - informacije i preporuke

Sveučilište kontinuirano prati informacije nadležnih tijela: Ministarstva znanosti i obrazovanja, Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, službenu stranicu Vlade RH https://www.koronavirus.hr i upute Nacionalnog kriznog stožera civilne zaštite.

10. Znanstvena tribina: Matematika – čemu služi?

Deseta znanstvena tribina Sveučilišta u Dubrovniku s temom „Matematika – čemu služi? Drukčiji pogled na matematiku“ održala se 6. ožujka 2020. u sveučilišnom Kampusu. Na tribini su sudjelovali: prof. dr. sc. Zvonimir Šikić, s Fakulteta strojarstva i brodogradnje Sveučilišta u Zagrebu, prof. dr. sc. Željka Milin Šipuš s Prirodoslovno-matematičkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu i prof. dr. sc. Martin Lazar sa Sveučilišta u Dubrovniku.

 

Tražilica
Pretražite sve elektroničke resurse knjižnica