english English

Natječaj/Javni poziv

14.11.2019, 12:17:27

Sveučilište u Dubrovniku objavljuje

Natječaj/Javni poziv za

sklapanje ugovora o radu na određeno vrijeme od 12 mjeseci s punim radnim vremenom s jednim stručnim suradnikom na projektu za područje tehničkih znanosti, polje elektrotehnika, na Odjelu za elektrotehniku i računarstvo, Sveučilišta u Dubrovniku, a radi obavljanja stručnog i znanstveno-istraživačkog rada na projektu SeaClear – Search, identification and collection of marine litter with autonomous robots financiranog od strane Europske komisije u okviru H2020 programa.  

Potrebna znanja i vještine su: sposobnost timskog rada, izvrsno poznavanje pisanog i govornog engleskog jezika, programiranje u Matlabu ili sličnom programskom paketu, iskustvo u sustavima automatskog upravljanja.

Uz prijavu je potrebno priložiti: životopis, preslik diploma o završenom diplomskom studiju, popis objavljenih znanstvenih i stručnih radova, te najmanje jednu preporuku.

Na natječaj se mogu javiti osobe oba spola.

Prijave s dokumentacijom se podnose u roku od 8 dana nakon objave natječaja/javnog poziva na adresu: Sveučilište u Dubrovniku, Branitelja Dubrovnika 29, 20000 Dubrovnik. Nepotpune i nepravodobne prijave neće se razmatrati. Repozitorij
Tražilica