english English

Studentska anketa nastavnih aktivnosti

27.04.2020, 13:24:10

Dragi studenti,

Obavještavam Vas da se online studentska anketa o kvaliteti nastavnih aktivnosti Sveučilišta u ljetnom semestru akademske 2019./2020. godine provodi od 27. travnja 2020. do 31. svibnja 2020.

Cilj provođenja ovog istraživanja jest ocjena rada nastavnika na pojedinom predmetu, stoga vas svih pozivamo na ispunjavanje ankete u što većem broju.

Vaši iskreni odgovori mogu ukazati na eventualne nedostatke i teškoće u nastavi te utjecati na unapređenje kvalitete nastave i rada nastavnika na Sveučilištu.

Anketi pristupate preko Studomata/ISVU sustava. Anketa je u potpunosti anonimna. Možete ocijeniti sve kolegije koje slušate u tekućem semestru.

Napominjemo da ne ocjenjujete nastavnike koji vam nisu izvodili nastavu to jest formalne nositelje kolegija na način da umjesto ocjene od 1 do 5 odaberete opciju „Ne mogu procijeniti“

U slučaju ispunjavanja ankete putem smartphone-a potrebno je nakon ulaska u ISVU sustav na dnu prikazane stranice odabrati desktop verziju (u mobilnoj verziji anketa nije vidljiva).

Ako primijetite bilo kakve nepravilnosti u anketi napravite presliku ekrana (screen shot) te dostavite na mail ISVU koordinatorima Sveučilišta (goran.vucur@unidu.hr i ivica.miloslavic@unidu.hr) radi otklanjanja istih ukoliko je to moguće. Repozitorij
Tražilica