english English

Prvi nastup Mare Piskulić za UNIDU

30.03.2017, 17:20:25
Prvi nastup Mare Piskulić za UNIDU

Studentica prve godine preddiplomskog studija Mediji i kultura društva te članica Karate kluba „Kakato“, Mara Piskulić, nastupila je na Sveučilišnom prvenstvu Hrvatske u karateu.

U pratnji klupskog trenera Želja Perkovića, krenula je put Zagreba gdje je nastupila u natjecateljskoj kategoriji KATE. Nažalost, Piskulić nije uspjela doći do odličja na njenom prvom studentskom državnom prvenstvu. Dvije godine pauze zbog ozljede rezultirale su ovakvim završetkom nastupa. Mara Piskulić osvajačica je brojnih hrvatskih i europskih kupova te vlasnica mnogobrojnih medalja s državnih prvenstava, pa je samim tim postavila ljestvicu očekivanja visoko.

 „Nažalost izgubila je prvo kolo i nije imala repasaž. Nije još u formi da bude konkurentna na ovom nivou natjecanja, s malo sreće- sljedeće godine“ – izjavio je trener Željo Perković po završetku turnira.

Sveučilišno studentsko prvenstvo bilo je podijeljeno u dvije kategorije – borbe i kate. Na turniru je sudjelovalo 70 studenata sa šest visokoškolskih ustanova. Najuspješniji su bili studenti Sveučilišta u Zagrebu, a drugo i treće mjesto pripalo je Riječanima i Splićanima.


 Repozitorij
Tražilica