english English

Unisport Futsal liga 2016/2017

13.04.2017, 15:10:23
Unisport Futsal liga 2016/2017

4. i 5. kolo u Zadru

Nogometaši Sveučilišta u Dubrovniku su još u potrazi za prvim bodovima među najboljim nacionalnim studentskim momčadima. U 4. i 5.  kolu 'UNISPORT Futsal lige' odigranom 11. i 12. travnja u Zadru, upisali su nova dva poraza. 

U prvoj utakmici protiv domaćina Zadra, naši nogometaši su odlično krenuli u utakmicu povevši već u prvim minutama susreta pogotkom Dominika Gustina. Tijekom prvog poluvremena domaćin je preokrenuo rezultat na 2:1, ali pred odmor naši poravnavaju rezultat lijepim golom Nika Vlahušića. U drugom poluvremenu Zadrani ipak ponovno dolaze do minimalnog vodstva kojeg uspješno čuvaju do kraja utakmice cak i u posljednjih nekoliko minuta kada smo igrali s igračem-golmanom. Krajnji rezultat 3:2. 

Sutradan je slijedio nastup protiv favoriziranog Sveučilišta u Splitu. Taktičkim opredjeljenjem uglavnom na obranu s brzim protunapadom, naši momci su uspješno odolijevali protivnikovim napadima pri čemu posebno treba pohvaliti golmana Ivana Levanta koji je odlično branio u obije utakmice. Nažalost u drugoj polovici 1. poluvremena slijedi pad koncentracije pri čemu protivnik doslovce u dvije minute postiže 3 gola. U daljnjem tijeku susreta Mateo Kljunak smanjuje vodstvo protivnika na 3:1, a gosti porom ponovno povećavaju prednost. Kraj utakmice je ponovno odigran sa igračem-golmanom, a riskantna igra je rezultirala golom Dominika Glavinića te počasnim pogotkom Splićana za krajnjih 6:2.

Za Sveučilište u Dubrovniku su nastupali: Ivan Levanat, Marko Tolj, Benjamin Marasović, Dominik Gustin, Josip Tomičić, Dominik Glavinić, Mateo Kljunak, Danijel Sentić, Darko Rončević i Niko Vlahusić.


 Repozitorij
Tražilica