english English

Unisport Futsal liga 2016/2017

27.04.2017, 10:11:23
Unisport Futsal liga 2016/2017

Počasni bod za kraj

Nogometaši Sveučilišta u Dubrovniku okončali su ovogodišnju Unisport futsal ligu remijem protiv aktualnih europskih studentskih prvaka - Sveučilišta u Zagrebu. Nakon rezultatskog zaostatka od 5:2, naši nogometaši su odličnom igrom u završnici uspjeli izjednačiti. Štoviše, u zadnjim sekundama susreta imali su veliku priliku za pobjedom ali kraju rezultatom 5:5 možemo biti zadovoljni. Četiri pogotka za našu momčad dao je Josip Tomičić, a jedan Dominik Gustin. Na dvodnevnom natjecanju u Zaprešiću (25. i 26. 04.) nastupali su: Ivan Milin, Benjamin, Marasović, Niko Vlahušić, Josip Tomičić, Dominik Gustin, Marko Tolj, Antonio Stjepović, Darko Rončević, Ivan Kristović i Josip Marušić.
U prethodnom susretu, dan ranije, naša ekipa izgubila je od najvećeg iznenađenja ovogodišnje lige - Veleučilišta u Vukovaru, rezultatom 5:2 (Tolj, Tomičić).
Zaključno, na ovogodišnji 'Final four' u Biogradu (18.-21.svibnja) plasirala su se Sveučilišta u Zagrebu i Splitu te Veleučilišta u Vukovaru i VERN. Za Sveučilište u Dubrovniku ova sezona se može okarakterizirati kao 'dobra škola' i stvaranje temelja za budući progres Repozitorij
Tražilica