english English

Studij Nautika

Pregled konzultacija za ljetni semestar akademske 2017./2018. godine

Pregled konzultacija za ljetni semestar akademske 2017./2018. godine možete vidjeti u repozitoriju izbornika Pomorski odjel i repozitoriju izbornika Studiji „Nautika“, „Brodostrojarstvo“, „Pomorske tehnologije jahta i marina“ i „Pomorstvo“ !

Obavijest studentima – kolegiji „Konstrukcija broda i stabilitet I i II“

Pismeni dio ispita iz kolegija „Konstrukcija broda i stabilitet I i II“ održat će se 6. veljače 2018. godine u 10:30 sati u učionici B14 kod predmetnog nastavnika Srđana Vujičića, dipl. ing.

Usmeni dio ispita iz kolegija „Konstrukcija broda i stabilitet I i II“ održat će se 16. veljače 2018. godine u 10:00 sati u učionici B25 kod predmetnog nastavnika Ivice Đurđevića-Tomaša, dipl. ing.

Obavijest studentima

Mr. sc. Nikša Mojaš zbog bolesti će sve svoje obveze (ispite i zaostale kolokvije) organizirati na sljedeći način:

Dana 8. veljače 2018. godine u prostoriji Velikog amfiteatra s početkom u 08:15 sati održat će se 2. kolokvij iz kolegija: „Povijest pomorstva“ (1. godina diplomski studij Pomorstvo) i „Organizacija rada i upravljanja na brodu“ (1. godina preddiplomski studij Nautika i 3. godina preddiplomski studij PTJM).

Kolokvij će trajati do 09:30 sati. Istog dana od 09:30 sati profesor će održati redovni ispit za sve ostale kolegije koje drži u svom kabinetu. Studenti koji ne zadovolje kolokvij, dobit će mogućnost ponovnog izlaska na ispit u dogovoru s profesorom.


Tražilica