english English

Odjel za akvakulturu

Obrazovni program Coca-Cole i SELECTIO grupe

Grupa  SELECTIO partner je tvrtke Coca-Cola u provedbi besplatnoga obrazovnog programa Coca-Colina podrška mladima. U okviru tog programa, održat će se u više hrvatskih gradova, pa i u Dubrovniku, trodnevna radionica na kojoj će naglasak biti upravo na ona poslovna životna znanja i vještine koje poslodavci traže i očekuju od budućih zaposlenika, što je iznimno korisno za studente koji se pripremaju za izlazak na tržište rada. Više informacija o ovom programu može se pronaći na: https://prijava.cocacolinapodrskamladima.hr, a radionica će se u Dubrovniku održati od 24. do 26. travnja.

Studenti se mogu prijaviti slanjem životopisa na e-mail adresu: coca-cola@selectio.hr  i ispunjavanjem obrasca na poveznici: https://prijava.cocacolinapodrskamladima.hr.

Posjet mrijestilištu SEA BASS JUNIOR d.o.o.

Studenti svih godina preddiplomskog studija Akvakultura u pratnji doc. dr. sc. Ane Bratoš Cetinić i dr. sc. Kruna Bonačića posjetili su mrijestilište lubina SEA BASS JUNIOR d.o.o. u vlasništvu Vjerana Bjelovučića, u Sućurju na otoku Hvaru. Studenti su imali priliku vidjeti kako izgleda postrojenje mrijestilišta, od tankova za uzgoj matičnog stoka, inkubaciju jaja, tankova za uzgoj ličinačkih stadija pa sve do uzgoja zooplanktona za potrebe prehrane ličinki. Upoznali su se s protočnim sustavom koji opskrbljuje mrijestilište vodom, automatskim hranilicama za ličinke, metodama dekapsuliranja račića Artemia salina koji služi kao prva hrana ličinkama i metodom gradiranja mlađi lubina po veličini.

Koncert Dubrovačkog simfonijskog orkestra u sveučilišnom Kampusu

Sveučilište u Dubrovniku i Dubrovački simfonijski orkestar organiziraju koncert za mlade u amfiteatru sveučilišnog Kampusa u četvrtak, 15. ožujka 2018., u 12 sati. Cilj je ove suradnje povezati mlade, učenike i studente s glazbom, kroz program popularne pop i rock glazbe, filmskih tema te poznatih latino hitova.

Tražilica