english English

Odjel za ekonomiju i poslovnu ekonomiju

ISPITIVANJE INTERESA ZA STUDIJSKI BORAVAK NA „The Hebrew University of Jerusalem“

Svučilište u Dubrovniku potpisalo je Erasmus+ ugovor za STUDIJSKI BORAVAK u ljetnom semestru 2018-2019 s „The Hebrew University of Jerusalem“, jednim od vodećih sveučilišta u svijetu. Ova mogućnost otvorena je za studente Odjela za ekonomiju i poslovnu ekonomiju. preddiplomske i diplomske razine, redovnim i izvanrednim studentima.

Stipendija iznosi 650 eura mjesečno, a paušal za putne troškove 275 eura. Na mobilnost mogu poći 2 studenta. Svi studenti koji su zainteresirani za ovu mogućnost trebaju se javiti gđi. Nikolini Potrebica na mail nikolina.potrebica@unidu.hr, najkasnije do 29.10.2018.  

Stjepan Srhoj nagrađen za najbolje istraživanje u sklopu EU Horizon 2020 projekta SmartEIZ


Stjepan Srhoj, asistent na Odjelu za ekonomiju i poslovnu ekonomiju, dobitnik je nagrade "SmartEIZ Innovation Prize" za najbolji članak u sklopu projekta EU Horizon 2020 "SmartEIZ". Nagrađeni članak provodi evaluaciju potpora za mlada poduzeća tijekom recesije i napisan je u suradnji s kolegama s Ekonomskog Instituta Zagreb (EIZ), Brunom Škrinjarićem i Sonjom Radas.

Održana ljetna škola Trendovi u međunarodnom poreznom sustavu

Ljetna škola Trendovi u međunarodnom poreznom sustavu (Trends in international taxation) održana je proteklog tjedna u Kampusu Sveučilišta, u organizaciji Sveučilišta u Dubrovniku i Pravnog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, uz potporu Hrvatske komore poreznih savjetnika.

 Repozitorij
Tražilica