english English

Odjel za ekonomiju i poslovnu ekonomiju

Nagrada za najbolji rad na konferenciji asistentu Stjepanu Srhoju

Zajednički rad asistenta na Odjelu za ekonomiju i poslovnu ekonomiju Stjepana Srhoja i Bruna Škrinjarića i Sonje Radas s Ekonomskog instituta iz Zagreba „Bidding against the odds? The impact evaluation of grants for young firms during the recession, osvojio je nagradu Hans Raupach Award 2018 za najbolji rad na međunarodnoj znanstvenoj konferenciji „Firm Behaviour in Central and Eastern Europe: Productivity, Innovation and Trade“.

4th Paper Development Workshop in Organization and Management Studies for PhD Students and Early Car

Sveučilište u Dubrovniku u suorganizaciji sa EGOS-om (European Group for Organizational Studies) organizira  "4th Paper Development Workshop in Organization and Management Studies for PhD Students and Early Career Scholars in Central Eastern and South Eastern Europe (CESEE)" koji će se održati u gradu Korčuli od  24 do 27. listopada 2018. Ova radionica je sponzorirana od strane EGOS-a i časopisa „Organizational Studies“ u suradnji sa OMT divizijom Academy of Management.


Rok za prijavu je 15. srpnja 2018. Sva pitanja vezana uz prijavu potrebno je poslati na gđu. Mariju Roglić: roglic@miroinstitute.org uz oznaku „CESEE 2018“.


Detaljna pojašnjenja vezana uz prijavu nalaze se na linku:

https://www.egosnet.org/jart/prj3/egos/data/uploads/2018/CESEE-2018_Dubrovnik_Call-for-Applications.pdf

Nastupno predavanje dr. sc. Stijepa Letunića

Tema nastupnog predavanja je „Od merkantilizma do neoliberalizma“, a održat će se na Odjelu za ekonomiju i poslovnu ekonomiju u srijedu, 30. svibnja 2018., u 12 sati u dvorani E-2.

 Repozitorij
Tražilica