english English

Odjel za ekonomiju i poslovnu ekonomiju

Daniel Marušić,mag.oec. generalni direktor DT-CROATIA-Dubrovnik Travel održao gostujuće predavanje

Daniel Marušić, mag oec. generalni direktor DT - CROATIA - Dubrovnik Travel DMC održao  je gostujuće predavanje Inovativni marketinški trendovi u MICE segmentu - posljedice i izazovi, studentima diplomskog sveučilišnog studija Poslovne ekonoimje smjer turizam u okviru predmeta Menadžment turoperatora nositeljice doc.dr.sc. Iris Mihajlović.

Sudac Trgovačkog suda gost predavač na Odjelu za ekonomiju i poslovnu ekonomiju


Sudac Trgovačkog suda u Splitu i Predsjednik Trgovačkog suda u osnivanju Dubrovnik, diplomirani pravnik Srđan Gavranić studentima preddiplomskog i diplomskog studija  Odjela za ekonomiju i poslovnu ekonomiju održao je predavanje na temu „Poslovanje i marketing pravosudnih ustanova“.  Studenti su imali priliku upoznati se sa osnovnim specifičnostima poslovanja Trgovačkog suda  te marketinškim strategijama koje ova ustanova primjenjuje. Sudac Gavranić takoder je odgovarao na pitanja koja su studenti postavljali , a koja su bila vezana uz problematiku osnivanja  i poslovanja poduzeća  te moguće situacije vezane za sudske sporove i strategije koje se pri tome mogu primjeniti.

Studenti u tradicionalnom posjetu Dubrovnik Sun Gardens Resort-u

 

Studenti diplomskih studija smjera marketing i turizam te studenti u programu Erasmus +  sa nastavnicom izv. prof. dr. sc. Marijom Dragičević, sudjelovali su u terenskoj nastavi, koja se već duži niz godina održava u Dubrovnik Sun Gardens Resort-u.  Prodajni menadžer Romano Jukić je studentima održao predavanje na temu „ Marketinške strategije  i upravljanje kvalitetom–primjer Dubrovnik Sun Gardens Resort“.  Studenti su također imali priliku razgledati Resort i postavljati pitanja u vremenu koje je bilo predviđeno za diskusiju. Studenti Odjela za ekonbomiju i poslovnu ekonomiju Sveučilišta u Dubrovniku su i ove godine iskazali veliki interes za istim. Zahvaljujemo Upravi i menadžmentu što su i ove godine omogućili da se naši studenti upoznaju sa strategijama koje se koristi u Dubrovnik Sun Gardens Resort-u, koji posluje pod brandom  The Leading Hotels of the World.

 Repozitorij
Tražilica