english English

Odjel za komunikologiju

Natječaj za dodjelu A stipendija

Objavljen je natječaj za dodjeljivanje 16 državnih stipendija A kategorije redovitim studentima preddiplomskih i diplomskih studija za ak. god. 2017./2018. Tekst natječaja i pripadajući obrasci dostupni su na adresi http://www.unidu.hr/novost.php?idvijest=7976. Pravilnik o dodjeljivanju A kategorije državnih stipendija nalazi se na podstranici Dokumenti u folderu Studentske stipendije.

Studenti popunjavaju obrazac prijave te ga, zajedno sa pratećom dokumentacijom, dostavljaju u tajništvo odjela kako bi se prijava dopunila podacima o studiju. Ovjerena dokumentacija prosljeđuje se potom u Rektorat na protokol. Rok za prijavu je od 5. do 19. prosinca 2017.

Dodjeljuje se po jedna stipendija najboljem studentu preddiplomskog i diplomskog studija odnosno ukupno dvije na svakom odjelu Za brucoše se dodjeljuju tri stipendije na razini Sveučilista.

Nije dovoljno biti najbolji student nego se treba i prijaviti, pa su studenti koji se nalaze među 10 posto najboljih pozvani da se prijave , ukoliko već ne primaju neku drugu stipendiju. Isto tako, studenti koji su u prethodnoj akademskoj godini dobili stipendiju, moraju se ponovno prijaviti jer se postupak svake godine vodi ispočetka.

Stipendije se dodjeljuju za devet mjeseci (razdoblje od siječnja do rujna), a dobitnici stipendije će uplate dobivati u mjesečnim iznosima, sveukupno 9900 kuna.

Natječaj za dodjelu E stipendija

Objavljen je natječaj za dodjeljivanje stipendija redovitim studentima preddiplomskih i diplomskih sveučilišnih studija Sveučilišta u Dubrovniku slabijeg socijalno-ekonomskog statusa za akademsku 2017./2018. godinu.

Tekst natječaja i pripadajući obrasci dostupni su na adresi http://www.unidu.hr/novost.php?idvijest=7977. Pravilnik o dodjeljivanju stipendija redovitim studentima Sveučilišta u Dubrovniku slabijeg socijalno-ekonomskog statusa nalazi se na podstranici Dokumenti u folderu Studentske stipendije.

Studenti popunjavaju obrazac prijave te ga, zajedno sa pratećom dokumentacijom, dostavljaju na adresu Rektorata Sveučilišta u Dubrovniku. Rok za prijavu je od 5. do 19. prosinca 2017.

Dodjeljuje se ukupno 5 stipendija za devet mjeseci (razdoblje od siječnja do rujna), a dobitnici stipendije će uplate dobivati u mjesečnim iznosima, sveukupno 9 tisuća kuna.

Prijedlog kandidata za dodjelu Rektorove nagrade

ODJEL ZA EKONOMIJU I POSLOVNU EKONOMIJU
1. Ivana Čučuk, diplomski studij Poslovna ekonomija, smjer Marketing – 4,944
POMORSKI ODJEL
1. Maro Bošnjak, diplomski studij Pomorstvo – 4,369
ODJEL ZA ELEKTROTEHNIKU I RAČUNARSTVO
1. Vicko Prkačin, diplomski studij Elektrotehničke i komunikacijske tehnologije u pomorstvu – 5,000
ODJEL ZA AKVAKULTURU
1. Fran Nekvapil, diplomski studij Marikultura – 4,821
ODJEL ZA KOMUNIKOLOGIJU
1. Monika Cverlin, diplomski studij Mediji – 4,900
ODJEL ZA UMJETNOST I RESTAURACIJU
1. Andrea Vlaisavljević, diplomski studij Restauracija i konzervacija – 4,933


VAŽNA NAPOMENA:
Prijedlog kandidata za dodjelu Rektorove nagrade pripremljen je na temelju izračuna najviše težinske prosječne ocjene studenta uz uvjet da je student sve obaveze iz preddiplomskog studija obavio u roku od tri godine odnosno diplomskog studija u roku dvije godine.
Rektorove nagrade dodijelit će se u okviru svečanih promocija studenata koje će se upriličiti u veljači 2018.
Ako netko od studenata smatra da je neopravdano izostavljen s popisa nagrađenih Rektorovom nagradom, može uputiti pisani prigovor na e-mail adresu ured@unidu.hr najkasnije do 16. studenoga 2017., do 12 sati.


Tražilica