english English

Odjel za komunikologiju

Studentska debata na Odjelu za komunikologiju

Debata studenata prve godine preddiplomskog studija Mediji i kultura društva, u okviru kolegija Uvod u političku znanost 2, nositelja prof. dr. sc. Pera Maldinija, s temom „Otići iz Hrvatske: Da ili Ne?“ održat će se u srijedu, 16. svibnja 2018., u 10 sati, u (donjem) amfiteatru sveučilišnog Kampusa.


Svi zainteresirani mogu doći i pratiti studentsku debatu Odjela za komunikologiju.

Svečano promovirani diplomirani studenti

Svečane promocije prvostupnica/prvostupnika, magistra/magistara struke, diplomiranih medicinskih sestara i tehničara te sveučilišnih specijalista Sveučilišta u Dubrovniku upriličilo se u Hotelu Valamar Lacroma 16. veljače 2018.

U 10 sati održala se svečana promocija prvostupnica i prvostupnika Pomorskog odjela, Odjela za ekonomiju i poslovnu ekonomiju, Odjela za elektrotehniku i računarstvo, Odjela za akvakulturu, Odjela za komunikologiju, Odjela za umjetnost i restauraciju i stručnog studija Sestrinstvo.

U 13 sati održala se svečana promocija magistra i magistara struke Pomorskog odjela, Odjela za ekonomiju i poslovnu ekonomiju, Odjela za elektrotehniku i računarstvo, Odjela za akvakulturu, Odjela za komunikologiju, Odjela za umjetnost i restauraciju, diplomiranih medicinskih sestara i tehničara te sveučilišnih specijalista Sveučilišta u Dubrovniku.

Ukupno je promovirano 180 prvostupnika, 110 magistara struke, 11 diplomiranih medicinskih sestara i tehničara te 3 sveučilišna specijalista.

Na svečanim promocijama nagradili su se najbolji studenti Rektorovom nagradom i diplomama cum laude i summa cum laude.

Odluka o dodjeli "A" državnih stipendija

Temeljem odluke Senata, na sjednici od 24. siječnja 2018., Mislav Ćimić je, kao najbolji student na Odjelu za komunikologiju, dobitnik  "A" državne stipendije.

Tekst odluke dostupan je na adresi

http://www.unidu.hr/novost.php?idvijest=8094


Tražilica