english English

Odjel za elektrotehniku i računarstvo
SISTEMATSKI PREGLED – AKADEMSKA 2018./2019. GODINA

Svi studenti koji su I. godinu preddiplomskog studija upisali u akademskoj 2018./2019. godini dužni su obaviti sistematski liječnički pregled. Sistematski pregledi obavljaju se u ambulanti za školsku medicinu na Batali, Od sv. Mihajla 6.

Pregledi su obvezni samo za redovite studente zbog testiranja godine.

Nakon obavljenog sistematskog liječničkog pregleda obavezno je zatražiti potvrdu od liječnice i predati je u Studentsku službu  Odjela za elektrotehniku i računarstvo.

U repozitoriju je raspored pregleda.

Dobrovoljno darivanje krvi

Postovani studenti,

pozivam Vas da se pridruzite na akciju dobrovoljnog
darivanja krvi koja ce se odrzati u cetvrtak, 22.11.2018 od 9:00 do
12:00 u Opcoj bolnici Dubrovnik, na odjelu transfuzije.

U poveznici ispod nalaze se korisne informacije o darivanju krvi.
http://www.crvenikrizdubrovnik.hr/text.php?djelatnost=3

Krv je nezamjenjiv lijek, ne moze se dobit umjetnim putem. Jedini izvor
krvi i krvnih pripravaka je covjek.  Bez krvi i krvnih pripravaka mnogi
bolesnici ne bi prezivjeli i ozdravili.

Dodite i vi i postanite dio velike obitelji darivatelja krvi.
Darovana krv spasava zivot!

Za dodatne informacije stojim Vam na raspolaganju.

S postovanjem,

Luksa Konsuo

Natječaj za dodjelu Rektorove nagrade

Na temelju članka 57. stavak 3. Zakona o znanstvenoj djelatnosti i visokom obrazovanju („Narodne novine“, br.: 123/03., 198/03., 105/04., 174/04. i 2/07.-Odluka UsRH, 46/07., 63/11. i 94/13, 139/13, 101/14 – Odluka UsRH, 60/15 – Odluka UsRH i 131/17) i članka 24. Statuta Sveučilišta u Dubrovniku, a u skladu s odredbama Pravilnika o godišnjim nagradama i priznanjima najboljim studentima Sveučilišta u Dubrovniku, raspisujem

Natječaj

za dodjelu Rektorove nagrade za najbolja studentska znanstvena, stručna ili umjetnička ostvarenja

1. Raspisuje se natječaj za dodjelu Rektorove nagrade  za najbolja studentska znanstvena, stručna ili umjetnička ostvarenja u akademskoj 2017. / 2018. godini.

2. Rektorova nagrada u ovoj kategoriji dodjeljuje se radi poticanja znanstveno – istraživačkog, stručnog i umjetničkog rada, a godišnje se može dodijeliti najviše do 5 (pet) nagrada.

3. Prijave na natječaj mogu se podnijeti do petka 23. studenoga 2018. do 15,00 sati zaključno. Prijave se dostavljaju u rektorat Sveučilišta u Dubrovniku, Branitelja Dubrovnika 29, Dubrovnik, s naznakom „Prijava za rektorovu nagradu“. Prijava glasi na ime i prezime studenta, a može je podnijeti student u vlastito ime ili ga mogu nominirati drugi studenti, nastavnici, znanstvenici i zaposlenici Sveučilišta u Dubrovniku kao i pojedinci, tvrtke  i ustanove izvan Sveučilišta. Prijava mora sadržavati obrazloženi prijedlog za dodjelu nagrade te rad koji se predlaže za nagradu.

4. Za rektorovu nagradu mogu se nominirati kandidati koji su u akademskoj 2017. / 2018. imali studentski status na Sveučilištu u Dubrovniku kao redoviti ili izvanredni studenti preddiplomskih ili diplomskih sveučilišnih ili stručnih studija, a koji nisu ponavljali godinu.

5.  Studenti mogu prijaviti rad znanstvenog odnosno umjetničkog ostvarenja jednog ili više autora. Završni rad i diplomski rad ne mogu se prijaviti za natječaj, a rad koji je nagrađen rektorovom nagradom ne može se prijaviti kao završni ili diplomski rad. Nagrada se može istom studentu dodijeliti u pravilu samo jedanput u tijeku studija.

6. Prijavu s obrazloženim prijedlogom za dodjelu nagrade i radom koji se prijavljuje na natječaj, po isteku roka za prijavu, rektorat dostavlja pročelniku odjela ili voditelju studija izvan sveučilišnih odjela na kojem student studira ili je studirao u akademskoj 2017. / 2018. godini. Pročelnik odjela / voditelj studija  imenuje Povjerenstvo za izbor najboljih prijavljenih radova. Prijedlog Povjerenstva za dodjelu nagrade dostavlja se rektoru najkasnije petnaest dana od isteka roka za dostavu prijave na natječaj. Konačnu odluku o dodjeli Nagrade donosi rektor.

7. Odluka o dodjeli nagrade s popisom nagrađenih studenata i radova objavljuje se na oglasnim pločama sveučilišnih sastavnica, Sveučilišnom godišnjaku i na Internet stranicama Sveučilišta.

8. Rektorova nagrada za najbolja studentska znanstvena, stručna ili umjetnička ostvarenja sastoji se od povelje i novčanog iznosa.

9. Natječaj se objavljuje na oglasnim pločama i internet stranicama Sveučilišta u Dubrovniku.

Rektor

prof. dr. sc. Nikša Burum


Tražilica