english English

Odjel za elektrotehniku i računarstvo
Poziv na radionicu Razvoj iOS aplikacije

Nakon uspješno odrađene radionice „Arduino za početnike“, u organizaciji Razvojne agencije Grada Dubrovnika u suradnji s RIT Croatia, Sveučilištem u Dubrovniku i CITYOS fondacijom, pozivamo vas na još jednu zanimljivu radionicu pod nazivom „Razvoj iOS aplikacije“ koja će se održati 24. veljače 2017. godine u prostorijama američkog sveučilišta R.I.T Croatia (Ul. don Frana Bulića 6, 20000, Dubrovnik).

Na radionici će polaznici naučiti na koji način vrlo brzo i jednostavno mogu napraviti svoju prvu iOS aplikaciju za IoT uređaj. Polaznici će se prvo upoznati s radom i osnovama programskog jezika Swift, a zatim će naučiti više o samom iOS developmentu, programima poput Xcode potrebnim za razvoj i iOS 11 operativnom sustavu. Predznanje polaznika nije potrebno.

Poziv na radionicu Arduino za početnike

Razvojna agencija Grada Dubrovnika DURA u suradnji s RIT Croatia, Sveučilištem u Dubrovniku i CITYOS fondacijom organizira niz od sedam TECH radionice za mlade. Radi se o inovativnim radionicama koje kombiniraju učenje i istraživanje, a prilagođene su potrebama korisnika neovisno o razini predznanja. Vrhunski predavači će polaznicima u par sati ponuditi najsuvremenija znanja i trendove iz raznih područja tehnologije.

Prva radionica Arduino za početnike održati će se 17. veljače 2018. godine u prostorijama DURA-e. (Branitelja Dubrovnika 15, 20000 Dubrovnik).

Knjižnice za tehničke i biotehničke znanosti - revizija knjižnične građe

Knjižnice na adresi Branitelja Dubrovnika 41 i Ćira Carića 4 bit će
zatvorene u razdoblju od 19. veljače 2018. do 02.ožujka 2018.
zbog obvezne revizije knjižnične građe.


Tražilica