english English

Odjel za umjetnost i restauraciju

 Nastupno predavanje dr. sc. Ane Car

U skladu s Odlukom o obliku i načinu provedbe nastupnog predavanja za izbor u znanstveno – nastavna zvanja, umjetničko-nastavna zvanja i nastavna zvanja obavještavaju se svi nastavnici i studenti, da će u okviru redovite nastave pred Povjerenstvom za ocjenu nastupnog predavanja, nastavnicima i studentima Odjela za umjetnost i restauraciju Sveučilišta u Dubrovniku, nastupno predavanje održati dr. sc. Ana Car.

Tema nastupnog predavanja je „Istraživanja silikatnih ljušturica morskih bentoskih dijatomeja u Jadranu“ a održat će se u zgradi Kampusa Sveučilišta u Dubrovniku (Branitelja Dubrovnika 41), u ponedjeljak, 18. ožujka 2019., u 10 sati (učionica 23).

 Nastupno predavanje dr. sc. Iris Dupčić Radić

U skladu s Odlukom o obliku i načinu provedbe nastupnog predavanja za izbor u znanstveno – nastavna zvanja, umjetničko-nastavna zvanja i nastavna zvanja obavještavaju se svi nastavnici i studenti, da će u okviru redovite nastave pred Povjerenstvom za ocjenu nastupnog predavanja, nastavnicima i studentima Odjela za umjetnost i restauraciju Sveučilišta u Dubrovniku, nastupno predavanje održati dr. sc. Iris Dupčić Radić.

Tema nastupnog predavanja je „Hranjive soli u južnom Jadranu“ a održat će se u zgradi Kampusa Sveučilišta u Dubrovniku (Branitelja Dubrovnika 41), u ponedjeljak, 18. ožujka 2019., u 9 sati (učionica 23).

 Anketa o kvaliteti nastavnih aktivnosti

Od 14. siječnja do 3. veljače 2019. na Sveučilištu u Dubrovniku provodi se studentska anketa za vrednovanje kvalitete nastavnika i nastave. Anketa se izvodi preko Studomata te studenti mogu ili sa Sveučilišta ili iz svog doma u bilo koje vrijeme u navedenom periodu ispuniti anketu. Anketni upitnik je u potpunosti anoniman pa se prilikom spremanja danih odgovora u bazu podataka ISVU oni ne povezuju s informacijama o studentu odnosno ni na koji način ne mogu utjecati na vaše ocjene.

Cilj provođenja ovog istraživanja jest ocjena rada nastavnika na pojedinom predmetu, stoga pozivamo sve studente na ispunjavanje ankete (koje traje svega nekoliko minuta) u što većem broju. Vaši iskreni odgovori mogu ukazati na eventualne nedostatke i teškoće u nastavi te utjecati na unapređenje kvalitete nastave i nastavnika na Sveučilištu.

Više o načinu ispunjanja i izgledu ankete možete vidjeti na https://www.isvu.hr/upute/display/TUT/Anketa

 Repozitorij
Tražilica