english English

Međunarodni studiji

Dana 8. srpnja 2016. sklopljen je Sporazum Sveučilišta u Dubrovniku i Sveučilišta u Palermu kojim se uspostavljaju Double Degree sveučilišni diplomski studiji između diplomskih studija Odjela za ekonomiju i poslovnu ekonomiju Sveučilišta u Dubrovniku „Ekonomija“ i „Poslovna ekonomija, studijski smjer Marketing“ s jedne strane i diplomskih studija Sveučilišta u Palermu “Laurea Magistrale in Scienze Economiche e Finanziare i “Laurea Magistrale in Scienze Economico Aziendali“ u Italiji, s druge strane. Ovim Sporazumom, koji se primjenjuje od akademske godine 2016./2017. omogućuje se studentima koji provedu jedan semestar i polože sve ispite na partnerskoj instituciji, sa popisa usuglašenog između dvaju sveučilišta, stjecanje diplome Sveučilišta u Dubrovniku i Sveučilišta u Palermu.
Detaljnije informacije dostupne su u izborniku s desne strane.

Na Sveučilištu u Dubrovniku se već nekoliko godina uspješno izvodi i preddiplomski studij „Restauracije“, u suradnji sa Institutom za umjetnost i restauraciju Palazzo Spinelli u Firenci.

Po završetku međunarodnih studija studenti dobivaju dvije diplome, i to: hrvatsku diplomu (UNIDU) i stranu diplomu (diplomu partnerske institucije).


Tražilica