english English

Studij Povijest Jadrana i Mediterana

Student Kristić bio je na stručnoj praksi u Uredu Dubrovačko-neretvanske županije u Bruxellesu

Student druge godine studija Povijest Jadrana i Mediterana Kristijan Kristić  bio je na stručnoj praksi u Uredu Dubrovačko-neretvanske županije u Bruxellesu od 29. listopada do 13. studenoga 2018. Sveučilište u Dubrovniku i Dubrovačko-neretvanska razvojna agencija DUNEA d.o.o. već dugi niz godina provode program obavljanja stručne prakse u uredu Dubrovačko-neretvanske županije u Bruxellesu.

Studentski izbori 2018.

Izborno Povjerenstvo za provedbu  izbora studentskih predstavnika u Skupštinu Studentskog zbora,  potvrdilo je listu kandidata. Za predstavnike studenata preddiplomskih i diplomskih studija u Skupštini Studentskog zbora glasovat će se na studentskim izborima koji će se održati 29. studenoga 2018.

Smotra Sveučilišta u Dubrovniku

Smotra Sveučilišta održala se 16. studenoga 2018., u sveučilišnom Kampusu, a ove godine pod motom Ciljaj više.

Svi zainteresirani budući studenti Sveučilišta u Dubrovniku mogli su dobiti informacije o: studijskim programima, nastavnim planovima, preddiplomskim, diplomskim, poslijediplomskim specijalističkim i doktorskim studijima, dostignućima u pojedinim područjima, opremljenosti odjela, studentskom životu i o još mnogo drugih detalja.


Tražilica