english English

Studij Povijest Jadrana i Mediterana

Terenska nastava: Životni ciklusi na kasnosrednjovjekovnom i renesansnom zapadu

Studenti prve godine studija Povijest Jadrana i Mediterana Sveučilišta u Dubrovniku posjetili su, u okviru terenske nastave kolegija Životni ciklusi na kasnosrednjovjekovnom i renesansnom zapadu, pod vodstvom doc. dr. sc. Jelene Obradović Mojaš, samostan Sigurata i franjevački samostan Male braće u spomeničkoj jezgri Dubrovnika.

Sredozemlje nakon Prvoga svjetskog rata

U sklopu ciklusa predavanja Historia est magistra vitae Studij povijest Jadrana i Mediterana, Udruga studenata povijesti Ragusa i Studentski zbor sveučilišta u Dubrovniku organizirali su tematsko predavanje prof. dr. Iva Banca na temu Sredozemlje nakon Prvoga svjetskog rata. Predavanje je bilo prilika dubrovačkim studentima, nastavnicima i onima koja ova tema zanima da se upoznaju s povijesnim detaljima u vrijeme završetka Prvog svjetskog rata i neposrednih godina iza toga koje se značajno utjecale na daljnja događanja na Sredozemlju.

Prijedlog kandidata za dodjelu Diplome cum laude za akademsku godinu 2017./2018.

Prijedlog kandidata za dodjelu Diplome cum laude za akademsku godinu 2017./2018. godinu na preddiplomskim i diplomskim studijima Sveučilišta u Dubrovniku pogledajte u prilogu.


Tražilica