english English

Studij Hotelijerstvo, restoraterstvo i gastronomija

Obavijest o održavanju ispitnih rokova - LIPANJ 2020.

Dragi studenti,

 

Ovim putem Vas obavještavam da će se ispitni rokovi u lipnju 2020. održati prema redovitom kalendaru nastave, točnije:

 

  1. ispitni rok: od 1. lipnja do 13. lipnja

     

  2. ispitni rok: od 15. lipnja do 27. lipnja

     

 

Održavanje ispita biti će organizirano na dva načina: uživo u zgradi Sveučilišta ili online kao i na prethodnom ispitnom roku. O točnom načinu održavanja svakog pojedinog ispita biti ćete pravovremeno obaviješteni.

 

U periodu od 29. lipnja do 17. srpnja 2020. održati će se ispitni rok iz kolegija koji se zbog svojih specifičnosti nisu održali u izvanrednom ispitnom roku u travnju 2020.

Napominjem:

Navedenim ispitima će moći pristupiti isključivo studenti koji su u travnju imali uvjet za polaganje ispita, tj. koji su ranije odslušali predavanja iz kolegija. Studenti koji su tek u ovom tekućem ljetnom semestru (2020.) odslušali predavanja iz tih kolegija neće moći pristupiti polaganju ispita u navedenom ispitnom roku.

 

Raspored termina ispitnih rokova će u što kraćem biti objavljen na web stranicama studija.

Studentska anketa nastavnih aktivnosti

Dragi studenti,

 

Obavještavam Vas da se online studentska anketa o kvaliteti nastavnih aktivnosti Sveučilišta u ljetnom semestru akademske 2019./2020. godine provodi od 27. travnja 2020. do 31. svibnja 2020.

 

Cilj provođenja ovog istraživanja jest ocjena rada nastavnika na pojedinom predmetu, stoga vas svih pozivamo na ispunjavanje ankete u što većem broju.

 

Vaši iskreni odgovori mogu ukazati na eventualne nedostatke i teškoće u nastavi te utjecati na unapređenje kvalitete nastave i rada nastavnika na Sveučilištu.

 

Anketi pristupate preko Studomata/ISVU sustava. Anketa je u potpunosti anonimna. Možete ocijeniti sve kolegije koje slušate u tekućem semestru.

 

Napominjemo da ne ocjenjujete nastavnike koji vam nisu izvodili nastavu to jest formalne nositelje kolegija na način da umjesto ocjene od 1 do 5 odaberete opciju „Ne mogu procijeniti“

 

U slučaju ispunjavanja ankete putem smartphone-a potrebno je nakon ulaska u ISVU sustav na dnu prikazane stranice odabrati desktop verziju (u mobilnoj verziji anketa nije vidljiva).

 

Ako primijetite bilo kakve nepravilnosti u anketi napravite presliku ekrana (screen shot) te dostavite na mail ISVU koordinatorima Sveučilišta (goran.vucur@unidu.hr i ivica.miloslavic@unidu.hr) radi otklanjanja istih ukoliko je to moguće.

Online obrana diplomskog rada

Diplomantica Katarina Karamatić je 24. travnja obranila diplomski rad na temu: Struktura, uloga i važnost upravnih odbora korporacija na primjeru Republike Hrvatske, čime je provedena prva on-line obrana diplomskog rada na specijalističkom diplomskom stručnom studiju Financijski menadžment u Pločama. Diplomantica je rad izradila pod mentorskim vodstvom prof. dr. sc. Ivone Vrdoljak Raguž, uz koju su povjerenstvo za obranu činile izv. prof. dr. sc. Iris Lončar i doc. dr. sc. Zorica Krželj Čolović. Osim što je pokazala izvrsno razumijevanje i znanje o odabranoj temi diplomskog rada, diplomantica se kvalitetno snašla u specifičnim okolnostima on-line obrane koje ni najmanje nisu utjecale na kvalitetu njezine prezentacije. Ovim putem našoj novoj stručnoj specijalistici financijskog menadžmenta Katarini Karamatić od srca čestitamo!

                   Izv. prof. dr. sc. IRIS LONČAR

         Voditeljica studija Financijski menadžment

 Repozitorij
Tražilica