english English

Studij Financijski Menadžment

Studij će se izvoditi kao izvanredni studij u Pločama, od ove, akademske 2016./2017. godine, traje dvije godine a njegovim završetkom stječe se titula stručni/a specijalist/specijalistica financijskog menadžmenta s kraticom struč. spec. oec. Prethodno je studij pozitivno ocijenilo Povjerenstvo za unutarnji sustav osiguravanja i unapređivanja kvalitete, pozitivno su ga recenzirala dva recenzenta, pa je Senat, na svojoj 125. sjednici, održanoj 17. prosinca 2015., donio Odluku o prihvaćanju ovog studija.

Studij je nastavak preddiplomskog stručnog studija Financijski menadžment koje Sveučilište izvodi već petu godinu. Pozitivno mišljenje o ishodima učenja ovoga studija u procesu izdavanja dopusnice dali su: Dubrovačko-neretvanska županija, HRvatska gospodarska komora-Županijska komora Dubrovnik, Hrvatski zavod za zapošljavanja-Područni ured Dubrovnik, Jadransko osiguranje d.d. podružnica Dubrovnik, Zračna luka Dubrovnik d.o.o.Izmjene rasporeda nastave

Obavijest studentima 1. godine studija:

izmjene rasporeda nastave predavanja iz kolegija Korporativno upravljanje:

nastava predavanja iz kolegija Korporativno upravljanje koja je prema utvrđenom rasporedu zakazana za 23. studenog održati će se dan ranije, 22. studenog, petak.

prvi termin nastave predavanja iz kolegija Programi i fondovi EU:

prvi termin nastave predavanja iz kolegija Programi i fondovi EU održati će se 23. studenog, subota.

Ostali termini nastave predavanja iz kolegija Programi i fondovi EU održavaju se prema prethodno utvrđenom rasporedu nastave.

Preostali treći termin nastave vježbi iz kolegija objavit će se naknadno.

Informacijski sustavi za poslovno upravljanje - vježbe - 18.10.

Obavijest studentima 2. godine studija:

Zbog nedostupnosti dvorana Doma sportova Ploče za održavanje nastave dana 18.10. sva zakazana nastava se odgađa.

 

Nadoknada nastave vježbi iz kolegija Informacijski sustavi za poslovno upravljanje održati će se dana 26. listopada, subota, od 9:00 sati.

Nastupno predavanje Jelene Kiš

Nastupno predavanje Jelene Kiš

U skladu s Odlukom o obliku i načinu provedbe nastupnog predavanja za izbor u znanstveno–nastavna zvanja, umjetničko-nastavna zvanja i nastavna zvanja, člankom 95. Zakona o znanstvenoj djelatnosti i visokom obrazovanju, te Odlukom Senata donesenom na 159. sjednici održanoj 03. srpnja 2019., obavještavaju se svi nastavnici i studenti, da će tijekom redovite nastave pred studentima i nastavnicima Odjela za ekonomiju i poslovnu ekonomiju Sveučilišta u Dubrovniku, kao i Povjerenstvom za ocjenu nastupnog predavanja, nastupno predavanje održati Jelena Kiš.

Tema nastupnog predavanja je

Menadžment - znanost i praksa

Predavanje će se održati u utorak, 15. listopada 2019., s početkom u 10:30 sati u dvorani E-2 Odjela za ekonomiju i poslovnu ekonomiju.


Tražilica