english English

Studij Financijski Menadžment

Studij će se izvoditi kao izvanredni studij u Pločama, od ove, akademske 2016./2017. godine, traje dvije godine a njegovim završetkom stječe se titula stručni/a specijalist/specijalistica financijskog menadžmenta s kraticom struč. spec. oec. Prethodno je studij pozitivno ocijenilo Povjerenstvo za unutarnji sustav osiguravanja i unapređivanja kvalitete, pozitivno su ga recenzirala dva recenzenta, pa je Senat, na svojoj 125. sjednici, održanoj 17. prosinca 2015., donio Odluku o prihvaćanju ovog studija.

Studij je nastavak preddiplomskog stručnog studija Financijski menadžment koje Sveučilište izvodi već petu godinu. Pozitivno mišljenje o ishodima učenja ovoga studija u procesu izdavanja dopusnice dali su: Dubrovačko-neretvanska županija, HRvatska gospodarska komora-Županijska komora Dubrovnik, Hrvatski zavod za zapošljavanja-Područni ured Dubrovnik, Jadransko osiguranje d.d. podružnica Dubrovnik, Zračna luka Dubrovnik d.o.o.Obavijest studentima - Korporativno upravljanje

Obavijest studentima 1. godine diplomskog studija Financijski menadžment:

Nastava vježbi iz kolegija Korporativno upravljanje umjesto 19.01.2018. održati će se 26.01.2018. petak od 16:00 sati.

Obavijest studentima - Korporativno i poslovno pravo

Obavijest studentima 1. godine diplomskog studija Financijski menadžment:

Nastava predavanja iz kolegija Korporativno i poslovno pravo  održati će se u nepromjenjenim terminu  12.01. 2018. petak od 16:00 sati .

Nastava vježbi iz kolegija Korporativno i poslovno pravo  umjesto 26.01.2018. održati će se 19.01.2018. petak od 16:00 sati.

Obavijest svim studentima - Korištenje usluga javnih ustanova u kulturi

Obavijest svim studentima:

Donesen je Zaključak grada Dubrovnika kojim se omogućava studentima Sveučilišta u Dubrovniku korištenje usluga javnih ustanova u kulturi kojima je osnivač Grad Dubrovnik (ulaznice) te Društva prijatelja dubrovačke starine (ulaznica na gradske zidine).

Svi studenti koji imaju važeću studentsku iskaznicu ("iksicu"), mogu koristiti gore navedene povlaštene usluge bez naknade u razdoblju od 1. listopada do 30. lipnja.

 Repozitorij
Tražilica